28 Mart 2015 tarihinde EDT Expo fuarında; üniversitelerin gastronomi bölümleri arasında Pınar tarafından organize edilen “Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınarı-Şeflerin Düellosu” yarışmasında dereceye giren ilk 3 üniversitenin “Takım Olma ve Liderlik” konulu eğitimleri “Lezzet Avcıları” konsepti ile 9-11 Ekim tarihlerinde İzmir’de gerçekleşti.
Tüketicilerle kurulan güven bağınıev dışı tüketim kanalında PınarProfesyonel çatısı altında şeflereulaştırmayı hedefleyen Pınar, sadecegünümüzün şeflerini değil, önümüzdekigünlerde ülkemizin gastronomi kültürününgelişimine etki edecek geleceğin şeflerini dedesteklemeye devam ediyor. Bu çerçevedeatılan ilk adım Nişantaşı Üniversitesi'nin birinci,Atılım Üniversitesi'nin ikinci ve Çanakkale18 Mart Üniversitesi'nin üçüncü olduğuyarışmada takımların aldıkları derecelere göreöğrencilerin yetkinliklerini geliştirecekleriuzun dönem aşçılık/pastacılık ve barista eğitimlerineyönelik organizasyonlar gerçekleştirilmesioldu. Bu ilk organizasyon ardındandereceye giren ilk 3 takımın üyelerine kişiselve mesleki gelişimlerine direkt katkısı olacak"Takım Olma ve Liderlik" konulu üç günlükkamp, konusunda deneyimli ve uzman NöronusNöron Eğitim merkezi eğitmenleri tarafındanözel olarak hazırlanarak Pınar ProfesyonelPazarlama ekibinin de destek verdiği organizasyonlagerçekleştirildi.
"Pınar, yeni nesil şeflerin gelişiminekatkı sunuyor"
Organizasyonun açılışında sahne alan PınarEDT Pazarlama Müdürü Murat Kalender,yapılan aktivitelerin amacını şöyle özetledi:"Pınar Profesyonel olarak yeni nesil şefleringelişimlerine katkıda bulunmanın ülkemizingastronomi kültürünün gelişmesi içinoldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Geleceğinşefleri, mesleki gelişimlerinin yanındaberaber uyum içerisinde çalışacak iyibir takım kurmak ve yönetmek için yönetselyetkinliklerini de artırmak zorundalar. PınarProfesyonel olarak biz de bu amaca hizmetedecek onlara özel hazırladığımız bir organizasyondaberaberiz ve gelecekte bu türorganizasyonlarla yanlarında olmaya devamedeceğiz."
"Takım Olma ve Liderlik" konulueğitim genç şefler için düzenlendi
9 Ekim sabahı erken saatlerde karşılananöğrenciler eğitim programlarına Pınar Sütve Pınar Et fabrikalarını gezerek başladılar."Nasıl üretildiğini bilirseniz daha güvenletüketirsiniz" ilkesiyle yola çıkan Pınar, ürünlerininüretim süreçlerini göstererek öğrencilerile şeffaf bir yolculuğa adım attı. Pınarbünyesinde çalışmakta olan Danışman Şef28 Mart 2015 tarihinde EDT Expo fuarında; üniversitelerin gastronomi bölümleri arasında Pınar tarafındanorganize edilen "Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınarı-Şeflerin Düellosu" yarışmasında dereceye giren ilk3 üniversitenin "Takım Olma ve Liderlik" konulu eğitimleri "Lezzet Avcıları" konsepti ile 9-11 Ekimtarihlerinde İzmir'de gerçekleşti.Pınar geleceğin şeflerinin yanında!ADVERTORIALwww.foodinlife.com.tr Patisserie by Food in life 59Ünal Sermet ile keyifli bir öğlen yemeği deyiyen geleceğin şefleri, gastronomi dünyasıhakkında karşılıklı görüş ve düşüncelerinipaylaştılar.
Takım olmanın önemi ve püf noktalarıüzerinde duruldu
Eğitimin heyecanlı ve öğretici bölümü ise ertesigün Seferihisar'da gerçekleştirildi. Karmaşekilde yeniden kurulan 3 takım gün boyuçeşitli aktivitelerle kıyasıya mücadele etti. İçmekânda gerçekleştirilen egzersizlerle günebaşlayan takımlar, takım olmanın önemi vepüf noktalarının üzerinde durulduğu takımolma yolundaki ilk deneyimlerini yaşadılar.Özel olarak hazırlanan konsept gereği kendiülkelerini kuran, bayraklarını, marşlarını vekoreografilerini hazırlayıp takım filmleriniçeken öğrenciler yaratıcılıkta sınır tanımadı.
Uygulama sürecinde keyifli anlaryaşandı
Öğleden sonra dış mekânda hazırlanan egzersizlerleöğrendiklerini uygulamaya dökentakımlar zorlu ama bir o kadar keyifli anlaryaşadı. Farklı bireylerden oluşturulan birgrubun nasıl takım olabileceği, tek bir vücutolarak hedeflerine nasıl başarı ile ulaşabileceği,zamanı verimli kullanmayı ve takımolarak başarıya ulaşmanın önemini deneyimleyengeleceğimizin teminatı genç şefler,farklı engeller karşısında aldıkları yaratıcıaksiyonlarla kazanmak için birbirleriyleahenk içinde keyifle yarıştılar.Son derece hareketli, eğlenceli ve her anındafarkındalık barındıran günün sonundaakıllarda kalan; hafızalardan hiçsilinmeyecek bir deneyim, bolkahkaha dolu bir gün ve bilgiyledonanmış gülümseyen suratlardı.28 Mart 2015 tarihinde EDT Expo fuarında; üniversitelerin gastronomi bölümleri arasında Pınar tarafından organize edilen “Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınarı-Şeflerin Düellosu” yarışmasında dereceye giren ilk 3 üniversitenin “Takım Olma ve Liderlik” konulu eğitimleri “Lezzet Avcıları” konsepti ile 9-11 Ekim tarihlerinde İzmir’de gerçekleşti.
Tüketicilerle kurulan güven bağınıev dışı tüketim kanalında PınarProfesyonel çatısı altında şeflereulaştırmayı hedefleyen Pınar, sadecegünümüzün şeflerini değil, önümüzdekigünlerde ülkemizin gastronomi kültürününgelişimine etki edecek geleceğin şeflerini dedesteklemeye devam ediyor. Bu çerçevedeatılan ilk adım Nişantaşı Üniversitesi'nin birinci,Atılım Üniversitesi'nin ikinci ve Çanakkale18 Mart Üniversitesi'nin üçüncü olduğuyarışmada takımların aldıkları derecelere göreöğrencilerin yetkinliklerini geliştirecekleriuzun dönem aşçılık/pastacılık ve barista eğitimlerineyönelik organizasyonlar gerçekleştirilmesioldu. Bu ilk organizasyon ardındandereceye giren ilk 3 takımın üyelerine kişiselve mesleki gelişimlerine direkt katkısı olacak"Takım Olma ve Liderlik" konulu üç günlükkamp, konusunda deneyimli ve uzman NöronusNöron Eğitim merkezi eğitmenleri tarafındanözel olarak hazırlanarak Pınar ProfesyonelPazarlama ekibinin de destek verdiği organizasyonlagerçekleştirildi.
"Pınar, yeni nesil şeflerin gelişiminekatkı sunuyor"
Organizasyonun açılışında sahne alan PınarEDT Pazarlama Müdürü Murat Kalender,yapılan aktivitelerin amacını şöyle özetledi:"Pınar Profesyonel olarak yeni nesil şefleringelişimlerine katkıda bulunmanın ülkemizingastronomi kültürünün gelişmesi içinoldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Geleceğinşefleri, mesleki gelişimlerinin yanındaberaber uyum içerisinde çalışacak iyibir takım kurmak ve yönetmek için yönetselyetkinliklerini de artırmak zorundalar. PınarProfesyonel olarak biz de bu amaca hizmetedecek onlara özel hazırladığımız bir organizasyondaberaberiz ve gelecekte bu türorganizasyonlarla yanlarında olmaya devamedeceğiz."
"Takım Olma ve Liderlik" konulueğitim genç şefler için düzenlendi
9 Ekim sabahı erken saatlerde karşılananöğrenciler eğitim programlarına Pınar Sütve Pınar Et fabrikalarını gezerek başladılar."Nasıl üretildiğini bilirseniz daha güvenletüketirsiniz" ilkesiyle yola çıkan Pınar, ürünlerininüretim süreçlerini göstererek öğrencilerile şeffaf bir yolculuğa adım attı. Pınarbünyesinde çalışmakta olan Danışman Şef28 Mart 2015 tarihinde EDT Expo fuarında; üniversitelerin gastronomi bölümleri arasında Pınar tarafındanorganize edilen "Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınarı-Şeflerin Düellosu" yarışmasında dereceye giren ilk3 üniversitenin "Takım Olma ve Liderlik" konulu eğitimleri "Lezzet Avcıları" konsepti ile 9-11 Ekimtarihlerinde İzmir'de gerçekleşti.Pınar geleceğin şeflerinin yanında!ADVERTORIALwww.foodinlife.com.tr Patisserie by Food in life 59Ünal Sermet ile keyifli bir öğlen yemeği deyiyen geleceğin şefleri, gastronomi dünyasıhakkında karşılıklı görüş ve düşüncelerinipaylaştılar.
Takım olmanın önemi ve püf noktalarıüzerinde duruldu
Eğitimin heyecanlı ve öğretici bölümü ise ertesigün Seferihisar'da gerçekleştirildi. Karmaşekilde yeniden kurulan 3 takım gün boyuçeşitli aktivitelerle kıyasıya mücadele etti. İçmekânda gerçekleştirilen egzersizlerle günebaşlayan takımlar, takım olmanın önemi vepüf noktalarının üzerinde durulduğu takımolma yolundaki ilk deneyimlerini yaşadılar.Özel olarak hazırlanan konsept gereği kendiülkelerini kuran, bayraklarını, marşlarını vekoreografilerini hazırlayıp takım filmleriniçeken öğrenciler yaratıcılıkta sınır tanımadı.
Uygulama sürecinde keyifli anlaryaşandı
Öğleden sonra dış mekânda hazırlanan egzersizlerleöğrendiklerini uygulamaya dökentakımlar zorlu ama bir o kadar keyifli anlaryaşadı. Farklı bireylerden oluşturulan birgrubun nasıl takım olabileceği, tek bir vücutolarak hedeflerine nasıl başarı ile ulaşabileceği,zamanı verimli kullanmayı ve takımolarak başarıya ulaşmanın önemini deneyimleyengeleceğimizin teminatı genç şefler,farklı engeller karşısında aldıkları yaratıcıaksiyonlarla kazanmak için birbirleriyleahenk içinde keyifle yarıştılar.Son derece hareketli, eğlenceli ve her anındafarkındalık barındıran günün sonundaakıllarda kalan; hafızalardan hiçsilinmeyecek bir deneyim, bolkahkaha dolu bir gün ve bilgiyledonanmış gülümseyen suratlardı.